robicoco
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc.Mai tinem cont de Ordinul ministrului finanțelor publice nr. 2.634/2015 privind documentele financiar-contabile, documentele justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitate angajează răspunderea persoanelor care le-au întocmit, vizat și aprobat, precum și a celor care le-au înregistrat în contabilitate.
Cum se poate identifica persoana emitenta a facturii, angajatul care a intocmit factura? Existand posibilitatea ca in acceasi institutie sa fie 2 persoane cu accelasi nume, distingerea se poate face prin CNP
CaraD
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aveti deci doua persoane cu exact acelasi nume si prenume care lucreaza in aceeasi institutie, ambele fiind imputernicite sa emita facturi?
Cred ca va trebui sa intrebati un contabil super specializat. Eu as fi zis ca inserand initiala tatalui s-ar rezolva problema. Presupunand aici ca macar tatii celor doi tizi poarta nume diferite.
Cnp factura
MafRAdu
Buna seara,
Detinem un site de pe care facturam si persoane juridice si fizice, si contabila ne-a spus ca dupa noul cod fiscal este obligatoriu sa trecem ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cnpul
gelu2
Am un mic magazin pe Internet. Problema e ca dupa discutiile care au fost la recensamant, potentialii clienti nu prea vor sa isi dea CNPul, iar eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)