avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Executare silită
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Executare silită

Buna ziua, prin intermediul acestui site va rog respectuos să-mi răspundeți și mie la o întrebare :
Eu și soția mea urmează să oficializam căsătoria legitima și dorim să știm dacă eu având o executare silită din partea celor de la kruk afectează proprietatea (imobilul) dobândind de soția mea pe numele ecesteia înainte de a ne căsători?. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Caracter , utilizator 14:02, 6 Iunie 2018
Nu afecteaza daca este doar ea proprietar.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu afecteaza daca este doar ea proprietar.

Mulțumesc foarte frumos pentru răspuns D-nu avocat, va doresc o zi plăcută

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soþul are de plãtit despãgubiri ca urmare a unei fapte penale. bunul achiziþionat de soþie poate fi executat silit? ContSters290805 ContSters290805 Am si eu o intrebare. Un domn are un cazier cu fapte penale si are de platit daune banesti, dar in momentul de fata are o hotarare judecatoreasca prin care ii ... (vezi toată discuția)
Executare de bunuri comune bradusorin bradusorin Buna seara, Doresc sa ma ajute un bun cunoscator in ale executarii silite. In urma cu ceva timp am scos o suma de bani din banca pentru cineva. Acel cineva nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita? Gabimm Gabimm Bună ziua. As dori câteva informații de la dumneavoastră. Sunt căsătorit și avem un copil. Eu am retineri din sala de recuperator. Dacă soția are ... (vezi toată discuția)