avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta de venit

De unde pot obtine o adeverinta (in afara de fostul angajator) cu veniturile realizate pe toata perioada de activitate si pentru care am patit CAS. Imi va ajuta la recalcularea pensiei pe noua lege (daca va intra in vigoare) sau exista o baza de date si vor fi recalculate automat?
Legea prin care primeam procentul de inflatie de 5% a fost abrogata? Daca nu, pot obtine in instanta plata acestui procent?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie invaliditate mawbest mawbest Socrul meu e nascut la 02.08.1953 La 07.07.2004 a fost pensionat la pensie de invaliditate cu -stagiu de cotizare realizat 36 ani 8 luni 7 zile din ... (vezi toată discuția)
In legea nouă a pensiilor la recalculare se iau in seamă adeverinte ... geavela geavela In Legea nouă a pensiilor la recalculare se iau in seamă adeverinte privind sumele incasate a )pentru o Invenție aplicată in perioada 1995 2002 şi b) ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara adriana2204 adriana2204 Buna ziua! Am si eu o intrebare, matusa mea este divortata si are doua fetite, pensia lor alimentara este de 25 Ron/copil stabilita acum 7 ani, ea ar vrea ... (vezi toată discuția)