avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legalizarea casatoriei in romania,dintre un cetatean ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legalizarea casatoriei in romania,dintre un cetatean roman si american

buna ziua!
va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat:sunt casatorita in sua cu un cetatean american,mi se cere legalizarea casatoriei in romania,casatorie care a fost efectuata in sua,care sunt pasi legali care trebuie sa ii urmez?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 17:11, 6 Iunie 2018
Procedura de transcriere a certificatului de casatorie la autoritatile romane difera in functie de locatia unde va aflati ( daca domiciliati in afara Romaniei transcrierea se poate solicita prin intermediul misiunilor diplomatice romanesti) sau va aflati in Romania si aveti domiciliul in tara.

In cazul in care va aflati in USA procedura este prezentata in link-ul urmator [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu are 21 de ani si vrea sa obtina carte de identitate ... d2011 d2011 Fiul meu are 21 de ani si vrea sa obtina carte de identitate si domiciliul in Romania. Ce trebuie sa faca pentru a obtine prima carte de identitate considerand ... (vezi toată discuția)
Competenta divort Maricica Palancianu Maricica Palancianu Regulamentul CE n.2201/2003 art.3, alin.1 lett. a), pct.3 reglementeaza competenta instantelor de judecata in materie de divort in functie de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru copil nascut in sua pacq pacq Salutare, Ma numesc Andrei si as dori sa striu ce acte imi trebuiesc pentru a obtine certifficatul de nastere Romanesc pentru fiul meu?. El este nascut ... (vezi toată discuția)