avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna ziua
Virsta standard de pensionarea a mea este de 60 ani si 10 luni si a avut loc pe dat de 2,06.2018 conform legii cind mi s-a interupt contractul de munca , mi s-a comunicat sa depun dosarul de pensionare si mi s-a aprobat o prelungire pe perioada determinata pina pe 31.12.2018 a activitatii. Avind in vedre decizia din 5.06,2018 a CCR definitiva si obligatorie privind posibilitatea alegerii femeii sa se pensioneze la virsta standard a barbatilor intreb
1. Mi se poate aplica aceasta decizie retroactiv , in care eu sa arat ca doresc sa aleg aceasta optiune ?
2 Daca intru sub incidenta acestei decizii este bine sa-mi depun dosarul de pensionare cum ma sfatuiesc cei de la RU de unde lucrez?
Eu am muncit din anul 1981 , septembrie neintreupt dar vreau sa stiu daca pot beneficia de decizia Curtii privind prelungirea activitatii ca nu vreau sa depend de bunavointa periodic.

Alte discuții în legătură

Cerere prelungire virsta de pensionare femei freeanifer freeanifer Virsta standard de pensionarea a mea este de 60 ani si 10 luni si a avut loc pe data de 2,06.2018 conform legii cind mi s-a interupt contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Pensionare femei Danaioana Danaioana Buna ziua, Angajată, institutie publica, femeie, nascuta in noiembrie 1957. Conform Legii 263/2010, se poate pensiona la limita de virsta in aceasta luna, ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona? sch sch Prietena mea ar vrea sa stie 1.daca se poate pensiona la limita de virsta , cu reducerea virstei standard. Nascuta : mai 1955 (a implinit 55 ani) , angajata ... (vezi toată discuția)