avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vânzare masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vânzare masina

Ce se poate face daca se cumpara o mașină proprietarul e decedat și o vinde fiul acestuia.iar contractul nu este ștampilat sau legalizat undeva cum se poate face legal contractul sau cum se pot recupera banii.????
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
dialuca, utilizator
Cel mai recent răspuns: dialuca , utilizator 07:57, 7 Iunie 2018
Daca nu este dezbatuta succesiunea,fiul titularului dreptului de proprietate auto nu are calitatea sa instraineze vehiculul si nu va poate prezenta certificat fiscal
Nu este facuta succesiunea dar masina a vandut-o cu un contract facut de.mana pe mine ma intereseaza cum pot face ca sa o innscriu legal sau sa imi reculerez banii inapoi dati pe masina.

ynocentta a scris:

Daca nu este dezbatuta succesiunea,fiul titularului dreptului de proprietate auto nu are calitatea sa instraineze vehiculul si nu va poate prezenta certificat fiscal

Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
dialuca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot / sotie am dobandit cu aprox 12 ani in urma o masina noua ... NITONE NITONE Sot / sotie am dobandit cu aprox 12 ani in urma o masina noua care ulterior achizitiei a fost trecuta ( instrainata / fictiv) pe numele mamei sotiei ( ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto proprietar decedat denisa13 denisa13 Buna seara Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)