avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Soțul meu a fost izbit acum 2 zile de o masina. El, din fericire, a scăpat doar cu o zgârietura la palmă stânga, la genunchi și o durere la mușchii spatelui, tot pe stânga, cum l-a aruncat.
Șoferiță a întrat pe strada cu sens unic în tromba și norocul a fost ca s-a întors puțin sa se uite  în spate. Dacă îl lovea din spate în plin se urca pe el. Ea a ajuns cu masina, cu rotile de pe partea stânga pe o zona cu iarba ce se afla cam la jumătate metru înălțime fata de carosabil. Tot acolo pe iarba l-a proiectat si pe soțul meu.
Noi eram la câțiva pași de trecerea de pietoni. Din păcate soțul meu plecase de pe trecere pe carosabil pe partea stânga și eu pe dreapta. Stam la doua blocuri distanta fata de locul accidentului, este zona aglomerata de mașini parcate și oameni.

Deoarece am aflat ca ar fi o persoana cu influenta în oraș... Nu am încredere în ceea ce ni s a spus. Va rog sa îmi spuneți ce se face în acest caz? Nu avem nici o pretenție. Suntem mulțumiți ca este fizic bine. Peste sperietura vom trece în timp sper.

Dar mașina ei deja este înapoi în parcare. Șoferiță nu se alege nici măcar cu suspendarea permisului? Nimic? Trebuie sa fi omorât pe cineva? Sau masina ei nu trebuia trimisa la expertiza? Ieri era în parcare la politie și azi înapoi la blocul ei...

Va rog sa ma ajutați cu un răspuns, măcar pentru liniștea mea sufleteasca.

Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Despagubiri lovire pieton pe trecere purpletangent purpletangent Salut! In urma cu cateva zile, un bun prieten (pe care il voi numi V, pentru a nu oferi detalii personale) a fost lovit de catre un sofer in timp ce acesta ... (vezi toată discuția)
Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)