avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri mare risc si consum de droguri de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri mare risc si consum de droguri de mare risc + consum de droguri de risc

Nu am nici-o fapta (dosar penal) sunt arestat la domicliu la ce hotarare m-as putea astepta ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
Cosminbubu99, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:17, 6 Iunie 2018
La orice pedeapsă.
E bine ca nu sunteti arestat preventiv...si ar fi bine sa va angajați avocat ca sa nu riscati sa ajungeți dupa gratii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va salut pe toți, as avea o intrebare si as dori ... Uscaflv55 Uscaflv55 Bună ziua. Va salut pe toți, as avea o intrebare si as dori sa ma ajute un avocat. Pe 27 sept mi s-a intocmit un dosar penal pentru trafic de droguri de risc ... (vezi toată discuția)
Voi fi arestat Vladbreseanu Vladbreseanu Buna ma numesc vlad acu patru lui am furat o jucarie in valoare de 130 lei mi sa facut dosar penal si am fost dat in judecata este posibil sa fiu ... (vezi toată discuția)