avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocația de stat pentru copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocația de stat pentru copii

Buna seara!
As dori sa stiu daca toți copiii din romania au drept la alocația de stat daca vietuiesc aici in romania. Eu am fost plecata 15 ani in străinătate si intorcand-uma acasa ma izbesc de birocrație sau golaneala...? Nu pot beneficia de alocație de stat pentru ca am fost plecați in străinătate. Sau ca unul din părinți daca încă mai lucrează acolo nu pot beneficia. Pentru ca salariul de acolo depăseste salariul mediu pe economie de aici...deci? Cum e pana La urma? Toți copiii indiferent de statutul social si indiferent de venituri, primeste ?sau eu sant nebună? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana allyyna_r allyyna_r buna ziua, am citit pe undeva ca ....copii ai caror parinti lucreaza in strainatate, pot beneficia de alocatie si din tara respectiva, ...aceasta ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere C.Geta C.Geta buna ziua.as vrea si eu sa ma ajutati cu un sfat.sora mea si viitorul ei sot lucreaza cu acte in italia.sora mea are cim incheiat de angajatorul din italia pe ... (vezi toată discuția)