avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Imi deschid un sh de haine
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Imi deschid un sh de haine

Buna, vreau sa imi deschid un sh de haine sh nu stiu cum functioneaza ieu am fost doar angajat pina acuma.cum preiai marfa in firma cum o scoti nu am lucrat cu acte de felul acesta pina acuma daca ma puteti indruma.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Preluare firma de catre persoana fizica. Catalin Constandoiu Catalin Constandoiu Persoana fizica doresc sa preiau firma deja inscrisa care functioneaza. Este posibil sau trebuie sa deschid eu personal firma si apoi sa fac transfer etc sau ... (vezi toată discuția)
Activitati economice pe ong CiobanuEma CiobanuEma Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)
Vanzare haine firma - documente necesare freegomary freegomary Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin cu haine de firma brenduri(Stradivalius,Berscka,etc).Am gasit de unde pot lua marfa imi dau Certificat de ... (vezi toată discuția)