avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in prenatal din concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in prenatal din concediu de crestere copil

Buna ziua! Daca sunt in concediu de crestere copil, iar indemnizatia o am din activitati independente PFA. Pot intra in concediu prenatal inainte ca primul copil sa faca 2 ani? Cum trebuie procedat?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate pentru cel de-al doilea copil raluca_liliana_dumitru raluca_liliana_dumitru Buna ziua! Doresc sa stiu daca, si in ce conditii beneficiez de indemnizatia de maternitate pentru cel de-al doilea copil nascut la interval de o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Returnare indemnizatie crestere copil madalina_negrea33 madalina_negrea33 Buna ziua, In perioada noiembrie 2011 - august 2012 am beneficiat de indemnizatie crestere copil; eu sunt angajata la o banca si sunt si PFA (traducator); ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal pfa ramonika1122 ramonika1122 Buna ziua! am un pfa de mai multi ani, am platit la casa de sanatate 0,85% pt concedii si sunt insarcinata in 7 luni. As vrea sa intru in concediu prenatal ... (vezi toată discuția)