avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina zgâriată,bănuiala ca as fi vazut făptașul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina zgâriată,bănuiala ca as fi vazut făptașul

Buna ziua.am sa relatez pe scurt un incident petrecut in data de 05.06.2018.Eram la munca si intr-o fracțiune de secunda mi-am aruncat privirea pe geam timp in care vad o d-na uitându-se in spatele mașinii ei (ea având masina parcata in fata mea,ambele paralel cu bordura ) si verificând ce anume nu stiu sa va spun.in fracțiune de secunda mi-a trecut prin cap ca ar fi atins masina mea si verifica sa vada in ce masura.ulterior d-na a plecat deci eu nu am
Avut timp sa reactionez însă atunci cand a plecat i-am reținut nr mașinii dar nu eram sigura de acesta.a doua zi întâmplarea face sa ma intersectez cu acesta in trafic si sa recunosc masina.am mers dupa el pana unde a oprit,m-am dat jos,i-am explicat situatia,de data aceasta masina fiind condusă de fratele d-nei.masina in cauza avea urme pe spate dar nu as putea sa spun ca este zgâriată,cert este ca bara lui era din plastic si se potrivea cu locul barii mele.pt ca nu ne-am inteles am ajuns la poliție .nu am acuzat-o de nimic.am uitat sa Menționez ca masina mea este harjaita si unde incepe farul la fel atinsa,si nu iese la polish.cum spuneam nu o pot acuza pe femeie ca a atins-o.dar oricine poate ar gandi ca si mine.cineva isi verifica masina in partea din spate,desi era parcata deja si urma sa plece iar eu o gasesc zgâriată pe a mea. In cazul in care eu am dreptate,obligat ii va lua si permisul?eu nu as vrea sa-i fac niciun rau,doar sa verific care dintre noi avem dreptate.daca era o zgârietură minora nu as fi ajuns la poliție dar felul in care m-a sfidat si nu a recunoscut ca a plecat m-au determinat sa merg la poliție.si in cazul in care dumneaei are dreptate, eu la ce ar trebui sa ma astept in continuare?am declarat exact ce am vazut eu.nu se poate sa fiu sancționată pt o presupunere de-a mea,eu am cerut sa se investigheze.am acest drept?cei de la poliție au spus ca ar fi camere in zona însă nu stiu sigur.o alta contrazicere cu dumneaei am avut-o in privința orei la care s-a petrecut.dumneai susține ca totul s-a petrecut in jurul orelor 12.00 eu estimasem ora 14.00. Nu cred ca avea importantă ora in condițiile in care eu nici nu credeam ca o s mai gasesc masina in cauza deci nu am verificat ora însă la poliție am declarat ora 12.00 ca si dumneai.oare vor verifica camerele doar la ora aceea daca intr-adevăr sunt camere?nici nu stiu cum sa procedez si cum este mai bine.sunt însărcinată si am risc de naștere prematura,nu stiu ce este mai bine pt mine in momentul asta. Sa vad daca am procedat corect si sa continui in demersul meu sau sa-mi retrag plângerea fara nicio pretenție întrucât nu sunt in masura in situatia mea sa continui daca este prea complicata procedura de soluționare a cazului.va multumesc,astept răspunsul dumneavoastră.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
Ellena_str, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna Kadrian123 Kadrian123 Am avut primul meu accident rutier și nu am la cine sa apelez doar la acest site îmi puteți spune și mie cum sa scriu Declarația mea corect deoarece nu mi ... (vezi toată discuția)
Accident! victima are leziuni usoare. ContSters176740 ContSters176740 Buna ziua, Am accidentat recent un copil, care a iesit, in fuga, in fata masinii. Drumul unde s-a petrecut accidentul, este unul comunal, cu o singura banda ... (vezi toată discuția)
Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)