avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum să îmi protejez copii .
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum să îmi protejez copii .

Bună seara .Am doi copii mici si dorim să ne întoarcem in țara cum îmi pot proteja copii de albinele vecinului care are peste 30 famili la o distanță de 8 -9 m de casa noastră ,am vorbit cu ei si nu vor să ii mute un pic mai departe avînd spatiu ,ii ține drept in fata casei .Ce pot face in cazul acesta legal ??? Vă mulțumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Marco 22 , utilizator 21:40, 17 Iunie 2018
Buna seara,
Care e problema atata timp cat stupii sunt la 9 metri de gard?
Problema e că sînt alergic după o înțepătura am stat 2 zile in spital si un copil de 3 ani nu il pot ține închis în casă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu albinele vecinului alanda alanda Buna ziua, Ma vad nevoita sa apelez din nou la sfaturile dumneavoastra pentru a iesi din situatia in care am intrat fara de voia mea. Locuiesc in mijlocul ... (vezi toată discuția)
Albina vecinului Marco 22 Marco 22 Am un vecin care dețin e 30 famili de albine este legal să dețină atiti stupi într-un sat,.si la 0 distanța de 10m de casa noastră .Eu sunt alergic la ... (vezi toată discuția)
Atac de albine persoana alergica Atee Atee Va rog ajutatima cu o lamurire, ce demersuri pot face si la care organe abilitate sa solutionez legal o problema ce nu s-a reusit amiabil. Si anume: - vecinul ... (vezi toată discuția)