avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen pentru Handmade
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen pentru Handmade

Buna ziua,
Doresc sa infiintez o firma. Lucrez cu flori presate - hanmade-. Fac felicitari, semne de carte, mafneti de frigider, calendare de buzunar, etc. Totodata dupa lucrarile mele scanate, fac in Print mai multe lucruri. Felicitari, calendare de perete, semne de carte, pungi de cadour, etc.
Ce cod caen ar trebiu sa aleg? Daca stiu bine, in codul 3299, intra fabricarea altor produse manufacturiere, dar acolo nu van nimic in legatura cu hartia, care sunt baza fekicitarilor, calendarelor?

Alte discuții în legătură

Nedumerire... andreea83 andreea83 Conform noului cod caen care varianta este buna? -3213-fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare sau -3661-fabricarea bijuteriilor ... (vezi toată discuția)
Autorizatii, avize producere decoratiuni handmade Adamaris Adamaris Buna ziua Am o intrebare...eu produc decoratiuni handmande din hartie si carton, flori de hartie si am cod Caen 3299 fabricarea altor produse manufacturiere. ... (vezi toată discuția)
Caen distributie / vanzare carti vassil67 vassil67 nu stiu sigur daca aici va trebui sa intreb dar totusi incerc .Stiti cum se spune incercarea moarte nare.. As dori sa devin persoana fizica autorizata pentru ... (vezi toată discuția)