avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa expediere factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa expediere factura

Este legal ca o firma de cablu tv / internet sa perceapa taxa daca doresti sa primesti factura fiscala pentru serviciile pe care le ofera unui SRL ? Pe langa taxa expediere factura au si taxa de incasare la domiciliu , ambele se regasesc in chitantele lunare cu care fac dovada platii .

Alte discuții în legătură

Abuz free22lola free22lola Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi pt urmatoarea situatie: sunt abonata la firma X - cablu TV, internet si telefon, de ceva vreme. De curand au ... (vezi toată discuția)
Obligatii operatori cablu tv - periodicitate facturare ionutdediu ionutdediu Buna ziua, Operatorii cablu TV au obligatia de a trimite lunar factura clientilor? Ce prevedere legala reglementeaza aceste aspecte: - periodicitatea ... (vezi toată discuția)
Taxa de reziliere impusa de firma de cablu/internet ContSters247399 ContSters247399 buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti daca este legala taxa de reziliere a contractului inainte de termen. situatia mea sta astfel: am cerut rezilierea ... (vezi toată discuția)