avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS , CASS pensionar militar angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS , CASS pensionar militar angajat

Sunt pensionar militar si m-am angajat la o firma privata unde la salariu mi se retine CAS si CASS . Exista posibilitatea legal reglementata ca fiind pensionar sa nu mi se mai retina din salariu CAS si CASS ?
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:48, 9 Iunie 2018
Nu. Contribuțiile sociale se rețin tuturor salariaților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionat - angajare dupa pensionare , retinere cas , cass ContSters404753 ContSters404753 Am lucrat ca și cadru militar. Anul acesta m-am pensionat anticipat. Deoarece am doar 50 ani, am ocupat ulterior, prin concurs, un post de funcționar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un pensionar ,aflat in pensie la limita de varsta ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, un pensionar ,aflat in pensie la limita de varsta ( nu anticipat, nu cu penaluzari) se angajeaza cu norma intreaga, salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Cas ovidiucostel ovidiucostel Sunt pensionar MAI cu pensie militara de serviciu si lucrez la o firma privata fiind angajat cu CIM pe durata nedeterminata si intrebarea mea este daca este ... (vezi toată discuția)