avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor

Am o intrebare am un baiat de 2 ani jumate il cresc singura de 1an jumate “tatal” a plecat cu alta femeie precizez ca nu eram casatoriti copilul poarta numele lui de familie nu se intereseaza de copil nu trimite. absolut nici un banut nu il viziteaza absolut nici un semn .. tatal era violent verbal si fizic nu numai (tot timpul) pot sa ies cu copilul din tara daca nu am procura sau e necesara? ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: gabistoica , utilizator 20:35, 8 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mi se poate acorda tutela SC EXPERT CONT SERV. CONSULT CO SRL SC EXPERT CONT SERV. CONSULT CO SRL Avem nepotica in varsta de 3 ani si noua luni in grija noastra de cand s.a nascut. Mentionez ca suntem bunicii paterni, mama fetitei a lasat.o in grija noastra ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor DiotimaStoica DiotimaStoica Buna ziua, Caut o solutie pentru urmatoarea problema. Sunt mama unui copil de 11 ani, care mi-a fost incredintat spre crestere si educare prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? CiubotaruAna CiubotaruAna Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)