avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fac puscarie daca am dat bilet la ordin avalizat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fac puscarie daca am dat bilet la ordin avalizat!

Buna ziua!va rog sa ma ajutati!Am semnat un B.O. si l-am avalizat in nume propriu!Sunt constient de ce mi se va putea intampla in mica parte!problema e ca am luat materiale de la cineva sa le pun in opera la o persoana fizica!am lasat la acel cineva(pers juridica) biletul avalizat avand certitudine ca ii voi putea restitui suma.am facut lucrarea acolo la acea persoana fizica dupa care m-am dus sa ii tai factura insa el nu vrea sa o primeasca!i-am pus factura prin posta cu confirmare de primire insa a refuzat-o si pe aceea.Nici n-am apucat sa fac procesul de predare primire cu el.In concluzie n-am nimic la ora asta decat niste martori care au facut lucrarea acolo.Cum necum eu voi ramane dator la firma ce mi-a dat materialele si am la dansii BO avalizat in nume propriu..Valoarea este aprox 35000 de ron.Ce pot pati si pot face puscarie daca nu voi putea sa onorez biletul?
Cel mai recent răspuns: deucu consulting , Consilier juridic 14:16, 4 Noiembrie 2009
Nu este cazul de puscarie aici dar raspundeti cu patrimoniul personal in cazul in care veti fi dat in judecata!
multumesc.sper ca mi-ati spus adevarul si nu ce vreau sa aud:D
Daca se dovedeste ca ati emis acel bilet la ordin cu scopul de a-l insela pe beneficiar, puteti sa raspundeti si penal.
Aveți contract cu persoana fizica?
Comunicați factura prin executor judecătoresc!
Convocați-l la conciliere 720 indice 1, poate recuperați valoarea materialelor
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
utc, utilizator
nu inteleg ce vreti sa spuneti!eu am intrebat cu totul altceva

Alte discuții în legătură

Probleme bilet la ordin Lizas Lizas Buna ziua! Am o mare problema. Acum un an am dat un bilet la ordin unui furnizor de materiale, cu termen de o luna. Am avut probleme foarte mari si nu am ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat ContSters113759 ContSters113759 buna ziua, am avalizat un bilet la ordin la incheierea unui contract de leasing pt. un autoturism achizitionat de firma X; mentionez ca nu sunt si nu am fost ... (vezi toată discuția)
Cum sa incep pneuros pneuros am un bilet la ordin avalizat de proprietarul firmei care are bunuri cu proces verbal de predare primire pt garantie, firma are datorii de 28.000 lei pe ... (vezi toată discuția)