avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cotract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cotract

poate fi atacat un contract vanzare cumparare imobil dupa ce a fost instrainat prin contract de schimb cu alt imobil
Cel mai recent răspuns: majestik , utilizator 09:36, 10 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate.
acel imobil a fost cumparat de la parintii mei si dat la schimb pe alt imobil cu acte in regula iar intre timp tata a decedat...poate o sora a mea sa ma dea in judecata si sa obtina masa succesorala pe acest imobil al carui proprietar sant cu act vanzare cumparare .
pretul pe care lam platit parintilor a fost minim deoarece am primit doar teren iar investitia in construirea imobilului am facuto eu...are sanse sora mea sa castige un proces in care solicita introducerea imobilului cumparat de la parinti de mine cu act vanzare cumparare in masa succesorala
tatal meu fiind decedat iar mama in viata si mai avand si alte proprietati,,,eu daca am cumparat acel imobil de la parinti mai am dreptul la mostenire din restul bunurilor ramase mamei dupa decesul tatei...
sora mea ma ameninta ca daca nu renunt la restul de mostenire in favoarea ei ,mostenirea fiind de patru ori valoarea acelui imobil cumparat de mine de la parinti...ma va da in judecata sa obtina masa succesorala si pe acel imobil cumparat de mine de la parinti cu act vanzare cumparare in care e si sotia mea proprietara

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil de la parinti, schimb ulterior cu alt imobil, posibilitate anulare contract initial de vanzare-cumparare majestik majestik acum 2 ani am cumparat un imobil cu act vanzare cumparare de la parintii mei iar acum 1an am facut schimb cu alt imobil prin notariat cu contract de schimb iar ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral urmat de vanzare -cumparare cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Vroiam sa va intreb a cat parte din mostenire imi revine in urma vanzarii unui teren la tara in urmatorul caz: -parintii mei au divortat cand ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fara a fi mentionat numele proprietarului? eder eder Buna ziua, am si eu o nelamurire. Exista, conform legislatiei in vigoare, vreun titlu de proprietate (act) care sa nu contina in cuprinsul lui numele ... (vezi toată discuția)