Buna ziua, am si eu o nelamurire.
Exista, conform legislatiei in vigoare, vreun titlu de proprietate (act) care sa nu contina in cuprinsul lui numele proprietarului ?
Multumesc.
NU, categoric, nu exista nici un act de proprietate care sa nu contina numele proprietarului!!! Ce fel de act de proprietate ar mai fi? Prin definitia sa, actul de proprietate trebuie sa individualizeze bunul (indiferent de gen) si numele proprietarului.
Poate doar din eroare sa nu cuprinda si numele titularului dreptului de propriertate... :-/
La o mostenire, in masa succesorala poate fi admis un imobil al carui act de vanzare cumparare sa nu contina numele defunctului ? Din cate stiu, in masa succesorala nu intra decat bunurile asupra carora decedatul avea un titlu de proprietate. Mie mi s-a intamplat asta, sa fie inclus cu buna stiinta (nu din eroare) in masa partajabila un bun al carui act de vanzare-cumparare nu continea numele tatalui meu, ci al parintilor lui, pentru ca nu se efectuase succesiunea de la bunicii mei, la tatal meu si sora lui, matusa mea ... bine, ulterior nu a fost luat in calcul la imparteala.
Pai la asta ma refer. Judecatorii au considerat ca acel act reprezinta un titlu de proprietate al tatalui meu asupra imobilului si l-au inclus in masa succesorala. Deci nu reprezinta un titlu de proprietate al al tatalui meu, ci al parintilor lui ?