avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate fara a fi mentionat numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate fara a fi mentionat numele proprietarului?

Buna ziua, am si eu o nelamurire.
Exista, conform legislatiei in vigoare, vreun titlu de proprietate (act) care sa nu contina in cuprinsul lui numele proprietarului ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 09:48, 4 Iunie 2013
Acel act este titlul de proprietate al bunicilor si va fi invocat in certificatul de mostenitor in care se va dezbate mostenirea de pe urma lor si in care care mostenitor va fi tatal dvs. (singur sau impreuna cu fratii sai, daca exista).
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
Paula Tudor, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI
Multumesc frumos pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie mostenire razvanz razvanz Buna Ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie. Fratii bunicii mele au impartit pamantul parintilor lor in parti egale, fara ca bunica mea sa fie ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa in mediul rural/vanzatorul nu recunoaste/contract vanzare-cumparare de mana 1961/mostenire mariuscastigatorul mariuscastigatorul Bunicii mei au cumparat o casa in mediul rural in anul 1961 pe baza unui contract de vanzare-cumparare de mana cu martori. Detin contractul de ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)