avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... institutul de avocatura bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

institutul de avocatura bucuresti

buna.ce stiti de acest institut?pentru cei din provincie pare nemaipomenit desi am auzit ca nu-i cine stie ce.in afara de posibiliatea de a da definitivatul in baroul bucuresti, ce mai ofera?cursurile cum sint?
Cel mai recent răspuns: RamonaIoana , utilizator 22:44, 9 Noiembrie 2006
este INPPA(institut National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor) Cititi L 51/95 republicata si modificata si Statutul profesiei de avocat pentru detalii.
da, stiu acele informatii .vreau niste opinii ale unor stagiari care s-au inscris la acest institut.
INPPA reprezinta o forma superioara de pregatire in avocatura, ce se adreseaza avocatilor stagiari si nu numai.Poate fi considerat in unele privinte omologul INM-ului, deoarece disciplinele care se studiaza pe parcursul celor 3 module, si sunt destul de multe, au scopul de a te forma ca un avocat profesionist, de a-ti dezvolta simtul critic si analitic in a judeca o problema, si a fi in permanenta ancorat la realitatile juridice cu care ne confruntam zi de zi in profesia noastra. Studiezi printre altele disciplinele fundamentale pe care le sti, dr constitutional, dr bancar, dr concurentei dr comercial, dr comunitar, dr omului psihologie judiciara( cu T. Butoi merele psiholog criminalist) etc.
Merita a fi facut.
nu e mare lucru... sincer, seamana cu un masterat, mare diferenta nu e!!!
Nu exista Institutul de avocatura Bucuresti........Cred ca vb de INPPA!!Eu sunt cursanta la acest INPPA si sunt foarte multumita,contine 3 module si-ti poti da def-ul la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar Pascu Cristian Pascu Cristian Salut! Doresc sa vă întreb daca in urma promovarii examenului de admitere in barou(pentru stagiari) se dobandeste calitatea de avocat stagiar? I.N.P.P.A ... (vezi toată discuția)
Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Avocat definiv intr-un an justlegal justlegal Este posibil sa devii avocat definitiv dupa numai un an de stagiatura? (vezi toată discuția)