buna.ce stiti de acest institut?pentru cei din provincie pare nemaipomenit desi am auzit ca nu-i cine stie ce.in afara de posibiliatea de a da definitivatul in baroul bucuresti, ce mai ofera?cursurile cum sint?
este INPPA(institut National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor) Cititi L 51/95 republicata si modificata si Statutul profesiei de avocat pentru detalii.
INPPA reprezinta o forma superioara de pregatire in avocatura, ce se adreseaza avocatilor stagiari si nu numai.Poate fi considerat in unele privinte omologul INM-ului, deoarece disciplinele care se studiaza pe parcursul celor 3 module, si sunt destul de multe, au scopul de a te forma ca un avocat profesionist, de a-ti dezvolta simtul critic si analitic in a judeca o problema, si a fi in permanenta ancorat la realitatile juridice cu care ne confruntam zi de zi in profesia noastra. Studiezi printre altele disciplinele fundamentale pe care le sti, dr constitutional, dr bancar, dr concurentei dr comercial, dr comunitar, dr omului psihologie judiciara( cu T. Butoi merele psiholog criminalist) etc.
Merita a fi facut.
Nu exista Institutul de avocatura Bucuresti........Cred ca vb de INPPA!!Eu sunt cursanta la acest INPPA si sunt foarte multumita,contine 3 module si-ti poti da def-ul la ei.
Inppa
elena_2
Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)