Am un prieten care la arestat in elvetia pentru furt ,are o saptamana de cand nu da un semn,mentionez ca a mai avut o amenda penala de platit 580 chf si 3 ani interdictie,ce se poate intampla sau daca as putea sai plătesc amenda penala sai dea drumu.mentionez ca nu stiu in ce cont sar putea pune banii
Dacă furtul este o fapta noua, chiar dacă achitati amenda penală veche probabil ca nu ii vor da drumul. De aceea, cel mai bine este sa consultați un avocat pentru a va ajuta prietenul
Din cate am inteles si de la altii care au mai avut probleme cu legea in elvetia,e posibil sa il puna pe avion in tara cu interdictie in elvetia de 5 ani
Furt - elvetia
Mihai_alexandru
Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Arestat in elvetia
maryus_dbo
am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)