avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil detinut in cota parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil detinut in cota parte

buna ziua ! Detin un imobil in cota parte de 1/2 alta persoana are tot cota 1/2, imobilul nu este delimitat in vreun fel. Se pot evacua persoanele care ocupa fara drept acel imobil altele decat proprietarii care detin cotele? In baza carui articol de lege?

Alte discuții în legătură

Chirias luat in spatiu ballo ballo La expirarea contractului de inchiriere (inregistrat la ANAF) sau anularea acestuia pentru neplata chriei pot evacua din locuinta chiriasul indiferent de ... (vezi toată discuția)
Partaj locuinta gaby03 gaby03 Buna ziua, Eu si concubinul meu avem mai multe proprietati. Pe numele lui figureaza un apartament si o masina, iar pe numele meu o garsoniera. Toate bunurile ... (vezi toată discuția)
Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)