avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Durata solutionare contestatie p.v. contraventie.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Durata solutionare contestatie p.v. contraventie.

Buna seara!
As dori sa aflu cat dureaza solutionarea unei contestatii a unui proces verbal de contraventie pentru neacordare de prioritate pietoni. Exista sanse de castig a unei astfel de contestatii daca nu exista martori, iar agentul spune ca intersectia este supravegheata video, aceasta fiind practic singura proba a ambelor parti implicate?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
adryanc, utilizator
Cel mai recent răspuns: adryanc , utilizator 23:10, 10 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
In functie de incarcarea instantelor si a probatoriului solicitat precum si a vitezei cu care se vor administra probele, functie de cat de incarcat este si tribunalul unde se va judeca calea de atac, dosarul poate dura intre un an si un an si jumatate cu circa 3 infatisari.
Daca nu ati savarsit contraventia sau nu exista camere atunci aveti sanse mai ales daca invocati si cauza Anghel versus Romania.
Va multumesc foarte mult. O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie neacordare prioritate pietoni costin_02 costin_02 Mi-a fost suspendat permisul auto pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni Calea Victoriei / str. Sevastopol din Bucuresti. Sunt 4 benzi pe sens, cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara in seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de ... Sergiu199 Sergiu199 Buna seara In seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de prioritate la pietoni. Pietonul nu era angajat inca pe trecere(Era in scuar), initial ... (vezi toată discuția)
Contestare pv pentru neacordarea de prioritate pe trecerea de pietoni. am șanse de câștig dacă nu e completat la secțiunea martori? DannielS DannielS Am fost oprit de catre un echipaj de politie rutiera cu pretextul ca nu am acordat prioritate pietonilor pe trecere. Pe trecere nu se aflau pietoni si nici ... (vezi toată discuția)