avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara In seara asta mi-au lut permisul pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara In seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de ...

Buna seara
In seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de prioritate la pietoni.
Pietonul nu era angajat inca pe trecere(Era in scuar), initial politistul a oprit alta masina in fata mea( moment in care el era cu spatele cand am trecut pe langa pieton iar apoi m-a oprit si pe mine). Dupa lungi discutii si incercari de ai explica si eu si celalalt pasager din masina mea ca pietonul nu se afla pe trecere dar in zadar.
Apoi dupa ce l-am rugat sa treaca la mentiuni toata chestia asta a inceput sa-mi zica ca nu are spatiu unde sa treaca, cel din fata mea pe care l-a oprit a fost pt un control de rutina( desi avea pieton pe trecere si l-a ocolit putin pe banda 3).
As dori sa stiu daca as avea castig de cauza in cazul unei contestatii.
Cel mai recent răspuns: Sergiu199 , utilizator 11:16, 6 Decembrie 2021
Bună seara și dvs.

Dacă situația descrisă de dvs. poate fi susținută de probe (martori - pasagerul din mașina dvs.; înregistrări video - solicitați (i) înregistrările video de pe autospeciala de poliție, dacă există și (ii) înregistrările video de la camerele de supraveghere din intersecția respectivă, dacă există), aveți șanse destul de mari.

V-aș sfătui, totuși, să mergeți la un avocat, cu procesul verbal, fie doar pentru o consultație, fie pentru reprezentarea dvs. în instanță și asistența juridică de specialitate. Cu ajutor specializat, șansele dvs. vor crește exponențial.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv circulatie victor ursutiu victor ursutiu Mi-a fost retinut permisul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton, pe trecere marcata pe un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens despartite de ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)
Retinut permis / facut contestatie vanExel vanExel Acum vreo 2 luni un politist mi-a luat carnetul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton. Era bulevard cu 3 benzi si scuar pe mijloc, pe Lascar ... (vezi toată discuția)