Buna seara
In seara asta mi-au lut permisul pt neacordare de prioritate la pietoni.
Pietonul nu era angajat inca pe trecere(Era in scuar), initial politistul a oprit alta masina in fata mea( moment in care el era cu spatele cand am trecut pe langa pieton iar apoi m-a oprit si pe mine). Dupa lungi discutii si incercari de ai explica si eu si celalalt pasager din masina mea ca pietonul nu se afla pe trecere dar in zadar.
Apoi dupa ce l-am rugat sa treaca la mentiuni toata chestia asta a inceput sa-mi zica ca nu are spatiu unde sa treaca, cel din fata mea pe care l-a oprit a fost pt un control de rutina( desi avea pieton pe trecere si l-a ocolit putin pe banda 3).
As dori sa stiu daca as avea castig de cauza in cazul unei contestatii.
Dacă situația descrisă de dvs. poate fi susținută de probe (martori - pasagerul din mașina dvs.; înregistrări video - solicitați (i) înregistrările video de pe autospeciala de poliție, dacă există și (ii) înregistrările video de la camerele de supraveghere din intersecția respectivă, dacă există), aveți șanse destul de mari.
V-aș sfătui, totuși, să mergeți la un avocat, cu procesul verbal, fie doar pentru o consultație, fie pentru reprezentarea dvs. în instanță și asistența juridică de specialitate. Cu ajutor specializat, șansele dvs. vor crește exponențial.