avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Indemnizație președinte asociație de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Indemnizație președinte asociație de proprietari

Bună ziua,

Am citit că președintele unei asociații de proprietari primește indemnizație, nu salariu, prin contract de mandat, nu CIM. Mi-ați putea spune, vă rog, ce contribuții se plătesc pentru o indemnizație?

De asemenea, membrii comitetului executiv primesc și ei indemnizație, cenzorul? Sau doar președintele?

Mulțumesc frumos,
Andreea
Cel mai recent răspuns: AndreeaV1210 , utilizator 22:30, 11 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Activitatea prestata in cadrul asociatiei de proprietari poate fi cu indemnizatie sau benevola
Conform disp L nr 230/2007 indemnizatie pot beneficia presedintele,,membrii comitetului executiv,cenzorul intern
Daca este cenzior extern se incheie CIM party time
Pentru a va informa corect si complet parcurgeti disp L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract presedinte bloc eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua. Dupa aproximativ o luna de la alegerea unui alt comitet executiv si al unui alt presedinte, aseara am reusit, in sfarsit sa intram in posesia ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat maridan03 maridan03 O persoana care este proprietara intr-o asociatie de proprietari poate fi angajata ca cenzor cu contract de mandat pana la adunarea generala, deoarece actualul ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari gheorgheistrate gheorgheistrate Cenzorul isi da demisia din as prop. ( cenzor intern din bloc ) ce poate face com.ex.si presedimtele? 1 angajeaza un alt cenzor extern .( chiar daca nu au ... (vezi toată discuția)