avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributia la CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributia la CASS

As dori sa stiu daca contributia la CASS a fost cheltuiala deductibila sau nu pentru anii 2016 si 2017.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:59, 11 Iunie 2018
Da, dar doar cei de la finante o luau in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)
Simulare taxe pfa 2016 pentr cod caen 6202 cu norma de venit matheszabi matheszabi Nu am reusit nicicum sa inteleg exact cit trebuie platit. Va rog frumos o simulare calcul, corectare. Norma de venit in Cluj in 2015 este 36,270 ron. ... (vezi toată discuția)
Contributie la sănătate mai mică decât contribuţia minimă elenagabi elenagabi Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu o informaţie legată de următorul aspect. Lucrez cu contract de drepturi de autor, cu toate reţinerile la ... (vezi toată discuția)