avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Inlocuitor asistent coordonator.
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Inlocuitor asistent coordonator.

Există o lege care interzice unui înlocuitor de asistent coordonator, să ceară unității bugetare, achizitionarea unui aparat cu o valoare de peste 1000 euro? Asistentul coordonator caruia i se oprește si gestiune, este in c.o.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sotia mea este asistent medical debutant, angajata ... stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Sotia mea este asistent medical debutant, angajata in februarie anul acesta pe unitatea de transfuzii sanguine a unui spital municipal. Incepand ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea contabilei si al directorului Florin-Galati Florin-Galati Buna seara. A-si avea rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: O cunostinta lucreaza ca magaziner la un asezamant social ( ONG o combinatie intre ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe amortizate cum procedez iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Am sisteme PC ( asa apar in contabilitate) care cuprind: unitate calculator, monitor,tastatura si mous. Ele sunt complet amortizate si ... (vezi toată discuția)