avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credite

Buna ziua. Daca spre ex ,am un imprumut provident neachitat in totalitate. Acesta apare in biroul de credite ? Ei nefiind instituie bancara...Oare se va sterge de la sime acel credit fara neplata ? Dupa un anumit timp.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 20:29, 14 Iunie 2018
Da orice raportare ajunge la biroul de credit ,dar in mod legal numai dupa ce ati fost informata in scris despre acest aspect ... Sunt niste reguli speciale acum conform noilor reglementari privind protectia datelor personale si se pare ca Biroul de credit comite grave abuzuri care pot fi sanctionate cu amenzi extrem de mari. FACETI CERERE DE STERGERE MAI ALES DACA AU TRECUT 3 ANI
@DenisRif
Credeti ca ma puteti ajuta va rog cu niste informatii minore, catre cine se depune cererea de stergere si de ce anume sa ma leg si cum sa formulez ? Trebuie specificat institutia de unde am luat imprumutul sau cum se procedeaza...?
Lasati-mi adresa de mail
Gherghescuramona1@yahoo.com
Ati primit mesajul meu pe mail?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancă Maria. X Maria. X Bună ziua. În anul 2015 am făcut un abonament cu achiziționare de telefon la Orange, am plătit 12 luni din totalul de 24, după care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Laura001 Laura001 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am fost recent la banca sa mi fac un credit de nevoi personale. Angajata de acolo mi a zis ca nu se poate ca sunt incadrata ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)