Buna ziua. Daca spre ex ,am un imprumut provident neachitat in totalitate. Acesta apare in biroul de credite ? Ei nefiind instituie bancara...Oare se va sterge de la sime acel credit fara neplata ? Dupa un anumit timp.
Da orice raportare ajunge la biroul de credit ,dar in mod legal numai dupa ce ati fost informata in scris despre acest aspect ... Sunt niste reguli speciale acum conform noilor reglementari privind protectia datelor personale si se pare ca Biroul de credit comite grave abuzuri care pot fi sanctionate cu amenzi extrem de mari. FACETI CERERE DE STERGERE MAI ALES DACA AU TRECUT 3 ANI
@DenisRif
Credeti ca ma puteti ajuta va rog cu niste informatii minore, catre cine se depune cererea de stergere si de ce anume sa ma leg si cum sa formulez ? Trebuie specificat institutia de unde am luat imprumutul sau cum se procedeaza...?
Credit bancă
Maria. X
Bună ziua. În anul 2015 am făcut un abonament cu achiziționare de telefon la Orange, am plătit 12 luni din totalul de 24, după care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit
Laura001
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am fost recent la banca sa mi fac un credit de nevoi personale. Angajata de acolo mi a zis ca nu se poate ca sunt incadrata ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals
tmsc
Buna ziua.
Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)