avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Receptia de platit dupa 8 ani
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Receptia de platit dupa 8 ani

Buna ziua,
azi am primit o scrisoare prin care mi se cere sa platesc receptia casei mele.
Receptia a fost facuta acum 8 ani de zile.
Bineinteles nu-mi amintesc daca am platito sau nu.
Dar mi se cere sa platesc aproape 8.000 RON in 15 zile.
Si daca nu platesc mi se aditioneaza 0,15% in fiecare zi.

Ce vreau sa va intreb va rog...
Este normal sa mi se ceara plateala dupa 8 ani ?
Este normal sa mi se dea numai 15 zile pentru a plati ?
...si 0,15% la zi ??? se poate asa mult ?

Este ceva schimbare de lege recenta ?

Multumesc anticipat
Daniel
Cel mai recent răspuns: denisj , utilizator 07:16, 12 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Av. Moraru a scris:

Sa nu faceti vreo plata partiala.
Mai bine mergeti la un avocat sa discutati, nu este o suma mica.

Multumesc pentru sfat... o sa merg prima data la finante sa vad ce zic domnii de acolo.
Si mie mi se pare f.mult.
Dar de fapt care este plata dupa legislatia actuala ? ... unii zic 0.7% altii zic 0.1%

Multumesc din nou
Daniel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa isc pt. case terminate denisj denisj Buna la toata lumea, as dori sa intreb cat se plateste taxa ISC pentru case noi construite. Si eventual care este legea in vigoare (nr/anul). Multumesc ... (vezi toată discuția)
Taxa receptie casa bogdanrusu91 bogdanrusu91 In anul 2010 am obtinut de la primaria Vaslui o autorizatie de constructie casa. In 2011 am facut receptia si intabularea constructiei respective. Sunt la zi ... (vezi toată discuția)
Taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii pinselman pinselman Buna ziua, Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a ... (vezi toată discuția)