avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Blocare ulita sateasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Blocare ulita sateasca

Salut! Un vecin a blocat ulita sateasca (De 478) cu un gard pe 29 mai 2018.
Am facut plangere la primarie, a venit politia pe 5 iunie 2018 la fata locului cu actele care demonstreaza ca e drum public si i-a dat termen de 5 zile sa elibereze drumul.Azi e in 11 iunie,gardul e inca acolo si nu a venit nimeni la fata locului sa constate acest lucru sau sa aplice legea,cum ni s-a spus.Va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac in acest caz,cui sa ma adresez, cine se face vinovat pentru ca noi,cateva familii stam blocati aici fara a avea alta cale de acces.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stanel nicolae , utilizator 21:27, 11 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie in parcul adiacent casei Suntag Suntag Buna ziua, in vecinatatea proprietatii mele se afla, pe domeniul public cateva banci, in zona deseori se creeaza zgomot datorita rromilor din vecinatate, Ce ... (vezi toată discuția)
Lipsa cale de acces pentru vecini. Claud Andrei Claud Andrei Familia mea impreuna cu mai multe familii vecine au lasat cu un acord verbal pe propietatile lor un drum.Repet totul a fost doar verbal,nu s-au facut acte in ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre fostul sot karmy karmy Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Din luna martie 2015 si pana in prezent fostul sot mi a intentat nu mai putin de 6 procese pt diverse ... (vezi toată discuția)