avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post angajat Tesa - fabrica mica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post angajat Tesa - fabrica mica

Buna ziua! In cadrul unei fabrici mici, un angajat Tesa are responsabilitati in mai multe arii: Calitate, Livrare, Aprovizionare, RU.
Pentru fiecare arie se face o fisa de post? Sau o singura fisa de post in care iau fiecare arie cu descrierea responsabilitatilor aferente. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 12 Iunie 2018
Ce functie detine acel angajat?
Fisa de post este unica. Ca atare, ea va cumula responsabilitati din fiecare arie, unde angajatul activeaza.
Cod COR - Inginer productie.
Standardele de calitate ne impun sa denumim responsabili in fiecare arie si sarcinile sa fie definite in fisa postului. Fiind o fabrica cu doar 3 angajati Tesa, un angajat apare in organigrama de mai multe ori. Bineinteles, volumul nu este mare pt fiecare arie: 8 h/zi sunt suficiente pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu.
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
officem4, utilizator
Atunci in fisa postului ii treceti toate activitatile pe care le desfasoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului ioanav04 ioanav04 buna seara! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa postului pentru: peisagist floricultor (COR 611205) si/sau muncitor plantatii si amenajare zona verde ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)
Urgent fisa post sef echipa, daca se poate in domeniul constructiilor Eveline I Eveline I Am nevoie urgent de o fisa post pentru SEF ECHIPA , daca se poate in domeiul constructiilor, daca nu orice domeni , ptr o adaptare ulterioara. Adersa de e mail ... (vezi toată discuția)