avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deductibilitatea primelor pentru asigurari voluntare ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deductibilitatea primelor pentru asigurari voluntare de sanatate

Buna ziua!
1-Primele de asigurare platite de angajat pentru asigurari voluntare de asigurari de sanatate ( asigurari private de sanatate) sunt deductibile fiscal? Care este plafonul?
2-Primele de asigurare platite de angajaort pentru asigurari voluntare( nominale) de asigurari de sanatate ( asigurari private de sanatate) sunt deductibile fiscal? Care este plafonul?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Angajat in italia, cotizez in romania? CIASFM CIASFM Buna ziua, Lucrez in Italia de 4 ani. In ultimii 2 am fost angajata in regim part-time. Acum nu mai sunt angajata. Cum pot plati contributii la sanatate si ... (vezi toată discuția)
Deducere asigurare cristian_conea cristian_conea Am incheiat anul acesta o [b]POLITA DE ASIGURARE DE VIATA LEGATA DE FONDURI DE INVESTITII - Tarif Z10R[/b] (asigurare + economisire) si mi s-a spus ca primele ... (vezi toată discuția)
Deducere asigurare roxyalexandru roxyalexandru Aveti idee care este suma(anuala sau lunara) pe care o poate deduce un angajator daca incheie cate un contract de asigurare de viata pentru fiecare dintre ... (vezi toată discuția)