avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent

Ma confrunt cu o problema. Am in vedere sa incep seviciul cu 60 de zile inainte de a face copilul 2 ani pentru ca este si sora lui in vacanta si poate sta cu el. Daca in septembrie cand il voi duce la cresa (copilul nu accepta sa stea cu nimeni decat cu familia si atat) nu va sta si voi fi nevoita sa nu ma mai duc la munca voi beneficia de stimulent pana la 3 ani?

Alte discuții în legătură

Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Melania83 Melania83 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani in conditiile in care eu am mers de pe un CIC pe altul, adica primul ... (vezi toată discuția)
Dupa schimbare beneficiar ccc,poate tatal sa ia stimulent de insertie fara sa stea in ccc mai mult de 2,3 zile? FloreaDiana FloreaDiana Astazi, 11.02.2019, Sunt in CCC de un an si jumatate aproximativ. Sunt mama copilului care pe 17.06.2019 implineste 2 ani. Mi-am gasit alt job, si din cauza ... (vezi toată discuția)