avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la politie

Buna ziua.In cursul lunii mai am facut o plangere la politie pt violare de domiciliu si distrugere prin folosinta .In ziua care am facut plangerea nu s-a deplasat nimeni acolo pentru a constata cele spuse.Acum dupa o luna de zile sun la politie sa intreb si imi spun ca nu au avut timp sa se ocupe dar nici in urmatoarele zile pt ca nu au timp!....Exista un timp legal in care trebuie sa se constate?Cum se rezolva aceste cazuri?Este normal?Ar trebui sa-mi iau un avocat?Este vorba de o locuinta la tara,la care eu ajung rar ,din pacate.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ancheta fara plangere ,e posibil? dia2120 dia2120 am fortat usa locuintei iubitei mele care plecase la mare si mi am luat de acolo ceva.fratele sau a chemat politia care a gasit amprentele mele. am vorbit la ... (vezi toată discuția)
Patrundere in locuinta cristinutza31 cristinutza31 Zilele astea fostul meu prieten a patruns in curtea si in casa unde locuiesc si a spart cateva lucruri care erau cumparate de el.Eu nu am fost acasa in acel ... (vezi toată discuția)
Ceartă Gabriella96 Gabriella96 Buna ziua. Anul trecut o rudă ne-a lăsat casa in grijă. A spus ca nubare pretenții financiare doar sa avem grija de casa si sa o întreținem. Acum cateva ... (vezi toată discuția)