avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ceartă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ceartă

Buna ziua. Anul trecut o rudă ne-a lăsat casa in grijă. A spus ca nubare pretenții financiare doar sa avem grija de casa si sa o întreținem. Acum cateva zile au venit in țară. Noi am plecat până în oraș iar la intoarcere am constatat ca nu vrea să ne lase sa mai intram in casa deoarece spune xa am distrus casa. Lucrurile noastre sunt înăuntru inclusiv actele. A spus ca ni le da doar daca îi dam 1000 de lei. Ce se poate face? Hainele nu ma interesează atât de mult dar actele sunt importante. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriella96 , utilizator 22:40, 23 Iulie 2018
plangere penala la politie pentru violare de domiciliu.
Indiferent daca casa a fost inchiriata cu titlu gratuit sau contra unei sume lunare de bani, ea a fost folosita drept locuinta si pana sa poata sa va evacueze amiabil sau pe cale judecatoreasca inca este o locuinta ocupata de catre voi , lucrurile voastre fiind in casa. Practic patrunderea in casa fara acordul vostru in acest moment este infractiune de violare de domiciliu.

Am fost la poliție și am făcut o plângere dar a spus ca atâta timp cât nu avem nici o hartie ca am locuit acolo, nu știe dacă se poate face ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma sa incadrez si eu o fapta comisa la o infractiune! Arabela_01 Arabela_01 Buna ziua, In urma cu aproximativ un an, un prieten de-al meu a avut o cearta cu mama lui si datorita acestei dispute a ales sa plece de acasa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde penal? mata2 mata2 Buna ziua , sunt imputernicita de fiul meu sa administrez garsoniera lui in sensul , de a o inchiria , de a ma ocupa de chiriasii rau-platnici , de a formula ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu simonaadina23 simonaadina23 Buna seara. Ma numesc Adina si am 23 ani. Sunt intr-o situatie ingrozitoare in care nu am mai fost pana acum. Daca puteti sa ma ajutati va multumesc din tot ... (vezi toată discuția)