avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legalitatea procedurii de executare silita minor
Discuție deschisă în Executare silită

Legalitatea procedurii de executare silita minor

Acum luni in calitate de tata si creditor am participat la executarea silita a paratei ( mama copilului ) precum si a parintilor aceasteia unde domiciliaza minorul. Executorul jud. m-a intrebat ce am de gand sa fac cu acest copil daca mi-l da , rep. DGASP Psiholog insarcinat sa fie prezent la executare impreuna cu executorul respectiv au facut anumite afirmatii foarte deplasate ,jignitoare si de subminare la adresa subsemnatului precum : aveti ceva zgarieturi .."aveti cumva tendinta sa va muscati ?" "Vedem ca aveti tatuaje ..banuieac ca in Anglia e normal."La executarea respectiva pe proprietate au vb cu debitorul (bunica materna) undeva pe dupa casa ,eu nefiind prezent la discutii, mi s-a reprosat ca copilul nu mi-a sarit in brate ( cu toate ca am mentionat ca bunicii materni mi-o alieneaza parental) nedandu-mi voie de cand am castigat procesul acum 6 luni sa o vad si sa o aud la telefon.Rep.DGASP fiind influentata nevativ de debitor a pus pe loc la indoiala integritatea mea ....Acest reprezentant primul lucru care m-a intrebat a fost "Cum a-ti castigat dvs. acest copil? " fapt ce mi-a dovedit ca era straina de cauza si de probele din dosar. Am castigat in apel cu 3 avocati. Durata aproximativ 3 ani. Recoma dari in 4 limbi straine, ancheta sociala perfecta in Marea Britanie unde urma sa iau fetita. Am incercat sa indepartez acest rep.DGASP dar tot dansa a fost cea care a realizat Consilierea psihologica a minorului. Am facut reclamatie directorului DGASP si nu s-a luat nici o masura. Din protest am refuzat sa fiu prezent la consiliere. In cele din urma aceasta a inaintat instantei o cerere care a fost aprobata cu incheiere finala si fara cale de atac . Avocatul meu a refuzat sa faca plangerile necesare impotriva Executorului si a rep.DGASP. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna acea finalitate fara drept de apel si daca executarea sa incheiat. Cu toate ca consilierea trebuia sa aibe mai mult de un termen (sau asa cred) Mentionez ca executarea a esuat datorita refuzului categoric al minorului. Un refuz creat artificial de catre debitor. Mama nu a foat prezenta la executare.
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Catalin cata, utilizator

Alte discuții în legătură

Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita VictoriaGJ VictoriaGJ In incheierea din sedinta s.a admis suspendare executarii cu drept de apel pe cale separata in termen de 5 zile si amanarea cauzei privind contestatia la ... (vezi toată discuția)
Consilierea psihologica in cazul minorului care refuza sa se conformeze hotararii judecatoresti se face in prezenta ambilor parinti? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Consilierea psihologica in cazul minorului care refuza sa se conformeze hotararii judecatoresti se face in prezenta ambilor parinti? Adica sunt chemati la ... (vezi toată discuția)