Buna ziua,am si eu o intrebare..fratele meu a facut nunta anul trecut,in luna august.Au venit la noi acasa solistul si un baiat care tocmai isi deschisese firma de foto video.Au semnat contract (manual)cu fiecare in parte.Le a dat fiecaruia avansul,iar dupa nunta,fratele meu a pus o pe doamna care a facut poze,mama respectivului baiat sa semneze pe contract ca a primit toti banii si ca se angajeaza ca in termen de 30 de zile sa aduca pozele si filmarea.Nu s a intamplat acest lucru,in tot acest timp fratele meu l a tot contactat pe acel baiat,acesta l a tot amanat pe motiv ca nu a avut timp sa editeze pozele,dupa care tot la 2 saptamani ii scria fratelui meu ca urmeaza sa i sune in week end sa le dea pozele.A trecut aproape 1 an de la nunta iar ei nu s au mai intalnit,acum fratele meu a contactat un avocat care i a trimis acelui baiat o instiintare cum ca trebuie sa se prezinte in data de 11,ieri,cu pozele,filmarea si suma pe care le a dat o fratele meu.Nu s a prezentat nici ieri,iar acum vreau sa intreb ce urmeaza?acest avocat angajat de fratele meu este destul de tanar si as vrea sa stiu daca a procedat corect!?tin sa mentionez faptul ca de cand a primit respectivul baiat instiintarea a inceput sa trimita mesaje cu injuraturi,oarecum amenintari si cum ca daca nu i mai da fratele meu 500 de euro va rupe cd urile cu poze,dupa care a si trimis o poza cu acestea rupte!va multumesc frumos!!