avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nerespectare contract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nerespectare contract

Buna ziua,am si eu o intrebare..fratele meu a facut nunta anul trecut,in luna august.Au venit la noi acasa solistul si un baiat care tocmai isi deschisese firma de foto video.Au semnat contract (manual)cu fiecare in parte.Le a dat fiecaruia avansul,iar dupa nunta,fratele meu a pus o pe doamna care a facut poze,mama respectivului baiat sa semneze pe contract ca a primit toti banii si ca se angajeaza ca in termen de 30 de zile sa aduca pozele si filmarea.Nu s a intamplat acest lucru,in tot acest timp fratele meu l a tot contactat pe acel baiat,acesta l a tot amanat pe motiv ca nu a avut timp sa editeze pozele,dupa care tot la 2 saptamani ii scria fratelui meu ca urmeaza sa i sune in week end sa le dea pozele.A trecut aproape 1 an de la nunta iar ei nu s au mai intalnit,acum fratele meu a contactat un avocat care i a trimis acelui baiat o instiintare cum ca trebuie sa se prezinte in data de 11,ieri,cu pozele,filmarea si suma pe care le a dat o fratele meu.Nu s a prezentat nici ieri,iar acum vreau sa intreb ce urmeaza?acest avocat angajat de fratele meu este destul de tanar si as vrea sa stiu daca a procedat corect!?tin sa mentionez faptul ca de cand a primit respectivul baiat instiintarea a inceput sa trimita mesaje cu injuraturi,oarecum amenintari si cum ca daca nu i mai da fratele meu 500 de euro va rupe cd urile cu poze,dupa care a si trimis o poza cu acestea rupte!va multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: RamonaUta , utilizator 16:42, 12 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin o hotărâre judecătorească prin care instanţa suplineste acordul celuilalt părinte? Megh Megh Buna ziua, Locuiesc in UK din 2009, am divortat in 2012 de comun acord dar lucrurile nu prea merg de comun accord. In hotararea de divort este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Contestarea si castigarea unui proces verbal in conditii de bezna totala JohnnyofRC JohnnyofRC Buna seara, Pe 19.03.2016 am fost oprit si amendat cu 630 ron pentru viteza in interiorul localitatii, desi masina de politie inregistra o buna bucata de ... (vezi toată discuția)
Tată alcoolic, cartofor, dependent de substanțe cu efect psiho-activ. ... Giosu Costinel Giosu Costinel Tată alcoolic, cartofor, dependent de substanțe cu efect psiho-activ. Bună ziua! Sunt un tânăr de 19 ani, urmează să susțin examenul de bacalaureat. ... (vezi toată discuția)