avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea :eu si sotia vrem sa divortam iar eu va urma sa ma intorc in Romania ce se intampla cu copilul dupa divort daca un parinte este intr-o tara staina iar celalalt in Romania deoarece nu vrem sa renuntam nici unu la copil si este clar ca nil dorim amandoi
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:51, 12 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va intelegeti pe copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea custodiei comune a copilului Aelin Aelin Buna ziua,ma aflu de mai multi ani in străinătate unde m am stabilit împreună cu familia,adică sotul si cei doi copii si nostri.Dupa un timp tatăl ... (vezi toată discuția)
Copil minor - unul din parinti doreste sa plece definitiv din tara.. andei_c andei_c Buna ziua, As dori si stiu si eu cum este legislatia romana in cazul unui copil minor cand unul din parinti doreste sa-l ia si sa-si stabileasca domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)