avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stergere din biroul de credit pentru o datorie veche?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stergere din biroul de credit pentru o datorie veche?

Buna seara,

De ceva vreme, cu ceva timp inainte sa apara acest GDPR am avut un credit la o firma.
Am avut niste intarzieri pe care le-au raportat la Biroul de Credit. Creditul l-am achitat integral intre timp(cu ceva vreme inainte sa apara GDPR). Avand in vedere ca eu mi-am achitat tot debitul catre aceasta firma si tinand cont de acest GDPR, pot solicita sa imi fie sterse informatiile introduse de catre aceasta firma in Biroul de Credit?
Multumesc frumos
O seara buna
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
trandafirclaudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:23, 13 Iunie 2018
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Inca in biroul de credit jovi_jo jovi_jo Buna ziua,am si eu o problema cu Raiffaisen bank.Am avut o deschidere de cont pe care am achitat-o in data de 04.04.2014,saptamana trecuta am facut o cerere ... (vezi toată discuția)