avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia

Buna seara va rog am și eu o întrebare tatăl meu a lucrat la IRF Periș Ilfov (uzina) și acea uzina IRF sa desființat și nu mai este arhiva cum pot optine vechimea înapoi ?
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 13:29, 13 Iunie 2018
Vă puteți adresa în scris cu o solicitare Biroului Județean Ilfov al Arhivelor Naționale, ale cărui date de contact le găsiți mai jos:
Şef birou: Dr. Cristina Dina ŢINEGHE
Adresa: Bucureşti, str. Leaota nr. 2A, sector 6
Telefon: 021/777.4993
Fax: 021/777.4993
E-mail: ilfov@arhivelenationale.ro
Program Sala de studiu: Marţi, Miercuri: 8.30-14.30
E-mail Sala de studiu: salastudiu.ilfov@arhivelenationale.ro
Program Relaţii cu publicul: Luni-Joi: 9.00-15.00, Vineri: 9.00-13.00
Audienţe şef serviciu: Marti, Joi: 9.00-12.00

Puteți, desigur, da un telefon în prealabil pentru a întreba dacă biroul județean al Arhivelor Naționale deține documente ale uzinei la care a lucrat tatăl dumneavoastră și care sunt datele pe care trebuie să le furnizați în cererea pe care ulterior o veți formula.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de ... Apostol Eugen Apostol Eugen Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de munca a institutiei ICCE Baneasa. Multumesc (vezi toată discuția)
Arhiva Întreprinderii de construcții ... ileanaileana2 ileanaileana2 Doresc să aflu unde se găsește arhiva Întreprinderii de Construcții Metalice și Prefabricate din București (ICMP - București), secția ... (vezi toată discuția)