avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde este arhiva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de munca a institutiei ICCE Baneasa.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Apostol Eugen , utilizator 09:26, 20 August 2021
Buna ziua,
Vedeti daca va ajuta info. de mai jos
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Institutul de Cercetare pentru Componente Electronice nu este acelasi cu IPRS Baneana ....dupa revolutie , secţia de microproducţie a devenit ROMES S.A., secţia de aplicaţii – EMCO S.A. şi secţia de utilaje pentru fabricaţia de semiconductoare – TEHNOFINA S.A. , Secţia de cercetare a rămas cu numele ICCE.

Precizati sectia unde ati lucrat .
Buna ziua,
M-am angajat in 1983 la ICCE si am plecat in 1997 de la sectia S2, de productie, care se numea EMCO.
Multumesc
EMCO SA - intrebati la Direcția Județeană a Arhivelor Naționale Ilfov
Adresa: Bucureşti, str. Leaota nr. 2A, sector 6
Telefon: 021/777.4993
Fax: 021/777.4993
E-mail: ilfov@arhivelenationale.ro
Program Sala de studiu: Marţi, Miercuri: 8.30-14.30
E-mail Sala de studiu: salastudiu.ilfov@arhivelenationale.ro
Multumesc. Voi cauta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia Nita Marian Nita Marian Buna seara va rog am și eu o întrebare tatăl meu a lucrat la IRF Periș Ilfov (uzina) și acea uzina IRF sa desființat și nu mai este arhiva cum pot ... (vezi toată discuția)
Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma puteti ajuta va rog cu informatii referitoare la ... Aneta I Aneta I Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu informatii referitoare la firma care a preluat arhiva Trusutului de Constructii Montaj Ilfov (adresa pe Str Eroilor, ... (vezi toată discuția)