avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu informatii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu informatii referitoare la ...

Buna ziua!
Ma puteti ajuta va rog cu informatii referitoare la firma care a preluat arhiva Trusutului de Constructii Montaj Ilfov (adresa pe Str Eroilor, Voluntari (fosta Str Stefanesti, Voluntari)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aneta I , utilizator 18:10, 16 Martie 2021
Poate va ajuta Direcţia Judeţeană Ilfov a Arhivelor Naţionale
Adresa: Bucureşti, str. Leaota nr. 2A, sector 6
Telefon: 021/777.4993
Fax: 021/777.4993
E-mail: ilfov@arhivelenationale.ro
Multumesc! Incercam si acolo.
Daca mai are cineva vreo informatie legata de cine a preluat arhiva TCMI, va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de ... Apostol Eugen Apostol Eugen Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde este arhiva cartilor de munca a institutiei ICCE Baneasa. Multumesc (vezi toată discuția)
Pensia Nita Marian Nita Marian Buna seara va rog am și eu o întrebare tatăl meu a lucrat la IRF Periș Ilfov (uzina) și acea uzina IRF sa desființat și nu mai este arhiva cum pot ... (vezi toată discuția)
Ferma eas bucimeni exyy exyy Caut ferma eas bucimeni nr 6 castel negoiesti comuna soldanu judetul ilfov, daca stie cineva daca s-a schimbat denumirea am nevoie de un numar de telefon ... (vezi toată discuția)