avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxe auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxe auto

Buna ziua , As dori, va rog, un raspuns cu privire la restutuirea taxei auto intr-un caz special . Mai precis, in 2008 o SC a achizitionat prin leasing un autoturism ptr care in acea perioada a achitat taxa aceasta. In 2010 s-a schimbat utilizatorul in pers fizica, aceasta finalizand ulterior leasingul. Pe cartea de identitate a masinii este trecuta firma de leasing, apoi pers fizica. Pe vechiul talon( inainte de cesiune ) este trecuta firma de leasing, apoi utilizatorul fiind SC. ANAF mi-a transmis ca pers care face dovada platii ( in cazul nostru SC ) incaseaza taxa doar daca este inscrisa in cartea masinii. In plus SC este radiata, deci n -are cont bancar. Astept cu interes un raspuns competent. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)