avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa 2018
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa 2018

Mama mea doreste sa aplice pentru prima casa, cu venit in italia, fiind eligibila din orice punct de vedere. Insa exista o dilemă. Sotul ei este cetatean italian. Mama poate beneficia de acest credit, dat fiind acest fapt? După cum este trecut si in regulament, casa nu poate fi vândută timp de 5 ani.

Alte discuții în legătură

Obligatii intretinere si paternitate Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. am dubla cetatenie romana si italiana. Locuiesc de 21 de ani in Italia , dar de 2 ani ma impart intre Italia si Romania deoarece am avut o fetita ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia - divort in romania - marian01 marian01 Buna ziua! Am 27 ani si locuiesc in italia unde am facut pasul gresit de a ma casatori cu italianca si unde am inceput un divort care probabil dureaza ani. ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean italian si incredintarea copilului minor(orice sfat e binevenit) krmenk00 krmenk00 Buna ziua...stiu ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi,insa va rog sa acordati cateva minute acestui text.Va multumesc! Sora mea s-a casatorit in ... (vezi toată discuția)