avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Leasing financiar autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Leasing financiar autoturism

Buna ziua,
Am cumparat o masina prin leasing financiar pe un PFA si vreau sa stiu ce cheltuieli pot deduce si modul de calcul in cazul amortizarii (stiu ca se poate opta pentru una din cele 3-liniara, accelerata sau degresiva) ? Va rog , poate este cineva care este PFA si s-a confruntat cu aceasta situatie.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: euely , utilizator 22:56, 13 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing financiar pfa gina.lucia gina.lucia Buna ziua, Am niste neclaritati referitoare la LEASINGUL FINANCIAR. Presupunem urmatoarele date : Un PFA achizitioneaza un utilaj in leasing financiar. ... (vezi toată discuția)
Amortizare accelerata ioanaep ioanaep Buna ziua, care sunt conditiile pentru a incadra un mijloc fix la amortizare accelerata. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Amortizarea accelerata Milioaralau Milioaralau Cum se aplica amortizarea accelerata? Si cand? Doar in primul an de la intrarea imobilizarilor in patrimoniu, sau se poate si in exercitiile financiare ... (vezi toată discuția)