Buna ziua. La noi in oras, cum de altfel mai peste tot in tara, s-a gasit o doamna "binevoitoare"" care a ""ajutat""mai multe persoane sa obtina pensie necuvenite, adica ori le-a trecut mai multi ani pe cartea de munca, ori a facut pe cineva care nu a muncit niciodata cu carnet de munca si chiar cu vechime sufienta pentru a primi pensie. Una dintre aceste persoane credule a fost chiar unchiul meu. Bineinteles ca pana la urma a iesit totul la iveala si a dat inapoi cat a luat. Problema acum este ca el chiar are varsta de pensionare si anii necesari, dar carnetul de munca i-a fost retinut, din cate am inteles, de catre cei care au facut ancheta si i s-a spus ca nici nu o va mai primi inapoi. In cazul acesta cum va reusi el sa isi depuna dosarul de pensionare daca nu are cum sa faca dovada anilor munciti. Ce trebuie sa facem? Are acasa o copie veche a carnetului de munca corect, dar la dosar ii trebuie si originalul. Poate sa imi ofere cineva o solutie? Multumesc.
Pensionarea mea
emanuellen
Buna ziua,mi-am depus dosarul de pensionare si am fost refuzata pe motivul ca nu am dreptul la grupa 1 deoarece am fost desenator technic.Mentionez ca grupa 1 ... (vezi toată discuția)