avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Doctor cu Google Reviews false
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Doctor cu Google Reviews false

La o cautare pe Google a doctorului sau cabinetului apar aprox 10 review-uri de 5 stele scrise de pe conturi false. Acest lucru este evident, deoarece au fost publicate in decurs de cateva zile, iar aceste conturi au scris review-uri si catre alte firme, mereu aceleasi firme, toate de 5 stele.
Ce risca dpdv legal acest doctor?
Cunosc faptul ca ma pot adresa Google pt stergerea review-urilor. Acest lucru nu se intampla mereu cu succes insa.
Cui ma pot adresa pentru sanctiuni?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:15, 13 Iunie 2018
In primul rand nu reiese o vina a doctorului. El poate a platit pentru SEO iar cel care face SEO asta intelege prin SEO.

Scrierea pe bani de review-uri false poate fi pedepsita, dar ar fi pedepsiti cei care au facut-o, nu doctorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva pretinde ca sunt eu pe facebook lupas_camelia lupas_camelia Buna ziua, De ceva timp cineva creeaza conturi cu numele meu pe Facebook si trece la informatii lucruri care nu sunt adevarate si care aduc prejudicii ... (vezi toată discuția)
Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)
Sunt valabile art. 205 si 206 c.p. ? newhost newhost Buna ziua, Lucrez intr-o firma de web-hosting. In data de 12 Iulie 2012 am fost contactat de un cetatean englez care m-a rugat sa investighez cu atentie ... (vezi toată discuția)