avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din ccc

Buna ziua sunt in ccc pe o perioada de 2 ani copilul face 2 ani in 11 aprilie 2019 , mi s-a propus un loc de munca incepand cu luna august anul acesta, altul fata de cel la care am lucrat inainte de ccc, intrebarea mea este....se poate ca firma la care am lucrat sa nu imi accepte lichidarea pentru ca eu sa ma pot angaja la firma noua si sa nu pierd nici stimulentul? Ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 15 Iunie 2018
Dacă solicitați incetarea c.i.m. cu acordul partilor este posibil ca angajatorul sa nu fie de acord.

Dacă solicitați incetarea c.i.m.prin demisie, atunci angajatorul ia numai act de decizia dvs.
Multumesc mult...de aceea intreb ca ei duc lipsa de personal si imi este teama ca poate nu vor vrea sa imi semneze demisia pe acest considerent.
Demisia nu se aproba de catre angajator.
Atunci inseamna ca nu poate exista vreun motiv prin care sa ma impiedice sa nu ma mai intorc la ei si sa pot merge la cealalta firma fara a pierde stimulentul.
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Alte discuții în legătură

Salariata care se întoarce din cci Maria Diana tm Maria Diana tm Pe perioada cat am fost însărcinată mi s-a desființat postul ca urmare a închiderii agentiei. Pana la intrarea în concediu de maternitate mi-am ... (vezi toată discuția)
Poate obliga angajatorul un angajat sa nu paraseasca locul de munca? ContSters225348 ContSters225348 Buna ziua. Lucrez intr-o firma de consultanta in afaceri in calitate de consilier. Intre firma si clienti se intocmesc contracte-cadru (de prestari servicii - ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)